Wat zit er in mijn handtas?

Wat zit er in mijn handtas?

10 oktober is het Internationale dag van de Handtas! Ter ere van deze dag deel ik graag mijn handtas en de inhoud daarvan.

Gemiddeld koop ik elk jaar één nieuwe handtas. Dat is voor veel vrouwen best weinig, maar voor mij is m’n tas een gebruiksvoorwerp dat vies wordt en slijt en ik heb simpelweg het geduld niet om elke keer de inhoud over te gooien in een andere 😂.

Deze tas kreeg ik voor mijn verjaardag, is van leer, heeft een schouderhengsel en gaat zelfs al bijna 2 jaar mee bedenk ik me nu. Ik heb in het verleden ook tassen met korte hengsels, vond ik ook heel leuk, maar met het in-, uitpakken en zeulen van een tweeling vind ik het voor nu vooral heel fijn dat m’n tas op m’n heup hangt.

Ik wil niet zeggen dat ik onafscheidelijk van m’n handtas ben, want daarvoor ga ik er niet zorgvuldig genoeg mee om. Maar ik zou hem dus ook weer niet willen missen want er zit veel in waar ik niet zonder kan of wil.

Maar wat zit er dan in die handtas?

• Portomonne
• Sleutels
• Telefoon + oortjes
• Zonnebril + nachtbril
• Katoenen tas, want; geen plastic tassen voor mij
• Toilettasje met daarin; mini-deo, mini-haarlak, nagelvijl, handcrème en klein blikje vaseline
• Sinds kort het First aid etuitje met daarin; een paar pleisters, paracetamol en lady stuff
• Een notitieboekje + pen, want; je zal maar onderweg op een idee komen

Ondanks dat het ‘maar’ de inhoud van m’n handtas is voel ik me even naakt nadat ik dit lijstje opgeschreven heb 🤔 Daarom daag ik jullie uit: Delen jullie samen met mij de inhoud van jullie handtassen? Dan voel ik me niet alleen zo naakt 😏 

Gebruik #beezonderehandtas en wie weet zien we nog wel heel handige dingen bij elkaar om ook in onze eigen handtas mee te nemen 😍