Dit is Beezonder

Beezonder ontwerpt en maakt producten met quotes en illustraties die je zeker weten een feel good gevoel geven! Kaarten die jou of de ontvanger aan het lachen maken. Tassen & toilettasjes met de leukste teksten. Maar ook toffe woonaccessoires,zoals posters en kalenders. Wil je je laten verrassen? Dan hebben we super leuke specialsdie je hart sneller laten kloppen.

It takes a village

Maar ik was nooit zover gekomen zonder de support en hulp van John, familie en vrienden. Zij helpen me op de evenementen waar Beezonder te vinden is, denken mee over toffe quotes en designs, geven dat steuntje in de rug als ik er een keer doorheen zit en hebben al geholpen om duizenden artikelen in te pakken!

Het proces van onze ontwerpen en de ambacht van het met de hand zeefdrukken is iedere keer een uitdaging. In de strijd met de computer en daarna met rakel, zeef, en ecovriendelijke inkt maak ik producten die mensen aan het lachen maken. Vaak zijn de ontwerpen een beetje rauw, stoer en soms een tikje gewaagd. Meestal digitaal ontworpen en soms met de hand getekend.

De materialen

  • Alles wat vlak is kan gezeefdrukt worden, maar textieldruk is de meest bekende vorm van zeefdruk. Vanaf het begin heb ik gekozen voor eco vriendelijke materialen. Zo koop ik alleen ethisch geproduceerd, AZO vrij en indien mogelijk  biologisch textiel in, papier met FSC keurmerk en zeefdruk ik met inkt op waterbasis wat veilig in gebruik is voor mens en milieu.

  • Wil je mij en Beezonder beter leren kennen? Volg me dan op Instagram of Facebook, daar vertel ik regelmatig over mijn dagelijkse leven als onderneemster, vriendin en moeder. In 2017 filmde Swan Market in mijn werkplaats, de film kun je hier bekijken.

    Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met me op.
    Wil je de producten van Beezonder verkopen in jouw winkel of webwinkel? Klik dan hier

materialen