Voor de kleintjes: Gooi een Jack O'Lantern

Voor de kleintjes: Gooi een Jack O'Lantern

Helaas is Halloween dit jaar anders dan anders. Van verkleed Trick or Treaten van deur tot deur naar thuis op de bank. Niet getreurd! In dit blogpost geef ik allerlei leuke tips om van deze dag een Beezondere Halloween te maken!

Ben je met kleine(re) kinderen in huis? Dan is het spel Gooi een Jack O'Lantern iets voor jullie! Het enigste wat je extra nodig hebt is een dobbelsteen. 

Download het spelsla op en print per persoon een setje uit. Knip samen alle onderdelen uit, en leg ze gesorteerd in bakjes of zakjes.

Degene die aan de beurt is rolt de dobbelsteen, kijk welk onderdeel bij welk nummer hoort, kies er één uit en leg deze op de Jack O’Lantern. Gooi je een nummer dat je al eerder gegooid hebt? Dan gaat de beurt naar de volgende speler en wacht je weer op je beurt. Blijf rollen totdat je de Jack O’Lantern met 2 ogen, een mond, neus en twee versieringen hebt afgemaakt. Ruim het dan allemaal op en speel opnieuw!

Gebruik jij deze freebie als spel tijdens Halloween? Super cool! Deel jouw foto op social media met #beezonderehalloween 😍