Voor jou: Zou je liever..? spel - Halloween stijl

Voor jou: Zou je liever..? spel - Halloween stijl

Nu we dit jaar met Halloween geen grootse feestjes kunnen doen, verzinnen we wel iets anders leuks! In dit blogpost geef ik allerlei leuke tips om van deze dag een Beezondere Halloween te maken!

Gratis Halloween spel

Would you rather oftewel: Zou je liever. Het spel waarbij je moet kiezen uit twee (onmogelijke) keuzes. Het kunnen twee leuke keuzes zijn, of twee verschrikkelijke keuzes. Je kan de twee keuzes niet met elkaar combineren, want dan speel je gewoon vals. Je zult zien dat er de leukste gesprekken uit volgen. Het handige van dit spel is ook dat je dit overal kan doen en met zo veel of zo weinig mensen als je wilt. Lekker gemakkelijk dus!

Ik heb 30 Zou je liever.. vragen in Halloween stijl voor je gemaakt om tijdens te spelen. Voor jong EN oud. Nu we niet naar grootse feestjes kunnen, trick of treaten aan de deur en niet met teveel mensen in 1 ruimte mogen zijn is dit spel ideaal! Je kan het dus met 2 maar net zo goed met 10 personen spelen. Wil je met meerdere mensen spelen die niet bij jou in huis (kunnen) zijn? Maak dan gebruik van een video-call om het spel op veilige afstand met elkaar te spelen! Er zit ook een vel "lege" kaartjes bij. Misschien heb jij zelf wel een geweldige Zou je liever.. vraag waar ik niet op was gekomen 😍

Download het spelsla op en print uit. Knip de kaartjes uit, leg het stapeltje ondersteboven en degene die aan de beurt is stelt de vraag aan iemand. Nadat iemand antwoord heeft gegeven mag hij of zij zelf een kaartje pakken en de volgende vraag aan een ander stellen.

Gebruik jij deze freebie als spel tijdens Halloween? Super cool! Deel jouw foto op social media met #beezonderehalloween 😍