Voor jou: Printable Dagschema

Voor jou: Printable Dagschema

Ik ben niet zo goed met agenda's. Elk jaar koop ik er weer één, en aan het eind van elk jaar eindigt hij nagenoeg onbeschreven in de prullen bak. Zonde natuurlijk.

Maar ook ik heb dagen dat er tig dingen te doen zijn en dan is zo'n pagina uit een agenda toch best wel handig. Aangezien ik een hekel heb aan verspilling, dacht ik; dat moet dus anders. Ik maakte dit handige dagschema voor mezelf. Ik printte een stapeltje uit, en op de dagen dat ik het nodig heb pak ik er eenthe en schrijf ik m'n lijstje op. En ik vind hem zelf zo handig, dat ik hem graag met jullie wil delen!

Download de afbeelding, print uit, knip door midden en voilà! Jouw eigen dag agenda voor wanneer nodig!Ook leuk om naar die chaotische vriendin te sturen 😏Gebruik jij deze freebie thuis of op kantoor? Tof! Deel dan jouw foto op social media met #beezonder 😍