Voor jou: Gezond banana bread recept

Voor jou: Gezond banana bread recept

Ik hoor meer en meer mensen die aan het bakken geslagen zijn. Je zit thuis en hebt trek in lekkere dingen. De kinderen moeten ook bezig gehouden worden en HOPPA! Daar is die beslagkom, bakvorm en mixer. Gaan met die banaan.

Ook hier is gedurende de dag ernstig behoefte aan lekkernijen. Maar goed, mochten we van de zomer gewoon weer met z'n allen naar het strand mogen wil ik niet in deze periode 5 kilo erbij snacken. En omdat ik toch wel vermoed dat dit voor meerdere mensen geldt, deel ik graag dit recept met je: Gezond banana bread. SAY WHAT?! Ja inderdaad gezond 😍 En dus letterlijk gaan met die banaan!

Hiermee heb je de hele week een lekker en gezond tussendoortje en je kunt eindeloos variëren met het toevoegen van ingrediënten en besmeren met lekker beleg. En ik heb geen idee waarom het een "brood" heet, de smaakt en structuur is in mijn ogen gewoon cake. De bananen en dadels maken het lekker zoet en daardoor heb je naar mijn mening helemaal geen suiker nodig.
Ik hoop dat jullie net zo van dit gezonde banana bread genieten als wij thuis hier 💛
Download de PDF, sla hem op, print eventueel uit en ga aan de slag!Ook leuk om naar die chaotische vriendin te sturen 😏Heb jij deze lekkernij gebakken? Tof! Deel dan jouw foto op social media met #beezonder 😍