Pimp je pompoen DIY

Pimp je pompoen DIY

Het is bijna Halloween en de pompoen (ook wel kalebas) is niet weg te denken bij dit fenomeen. Zonder er ook maar iets aan te doen heb je met een paar van deze oranje vrienden al een leuke Halloween sfeer in huis. Maar als je net als ik van de puntjes op de i zetten bent, dan wil je er wat leuks van maken! Zelf ben ik een mega kluns, dus ik zie het niet zitten om met een mes aan het bewerken te slaan, maar voor een beetje creativiteit ben ik natuurlijk altijd in! Ik heb 5  leuke en eenvoudige ideeën voor je verzamelt om die pompoen in huis te halen, creatief bezig te zijn en er een sfeervolle Halloween van te maken!

1. Verfdip pompoenen

Met tape, verf naar keuze, lijm en een potje glitters tover je binnen no time je pompoen om tot een abstracte eyecatcher. Hoe je het stap voor stap doet lees je hier bij Ciera Design.

2. Mix & match

https://www.thinkmakeshareblog.com/no-carve-pumpkin-painting/

Maak een mooi kleurenpalet en varieer met de afbeeldingen die je gaat schilderen. De tips en how to's lees je hier op Think.Make.Share.

3. Goud spetter pompoenen

A Kailo Chic Life - DIY IT – GOLD SPLATTER PAINTED PUMPKINS

Heerlijk eenvoudig! Je zou de basiskleur zelfs over kunnen slaan om het jezelf nog makkelijker te maken. Hoe je deze leukerds maakt lees je hier bij A Kailo Chic Life.

4. Om op te eten

Studio DIY - DIY DONUT PUMPKINS

Tover jouw pompoen om in een donut! Met een paar kleurtjes verf kun je de lekkerste creaties maken. Hoe je het stap voor stap doet lees je hier bij Studio DIY.

5. Neon licht pompoen

A Kailo Chic Life - DIY NEON SIGN HALLOWEEN PUMPKIN

Ook deze variant van A Kailo Chic Life is niet moeilijk maar wel super leuk in het donker! Met een neon draad en lijm maak je deze pompoen voor in het donker. Hoe je het stap voor stap doet lees je hier bij A Kailo Chic Life.

Zoek je meer inspiratie? Ik schreef eerder ook al een blog met Eenvoudig pompoen DIY's.

Veel plezier!