Haal de lente in huis!

Haal de lente in huis!

 

POEF! Ineens was daar de lente 🌼
Ondanks alle maatregelen van de afgelopen periode vind ik de tijd toch snel gegaan. Zo snel, dat het er finaal bij in was geschoten om het huis een beetje lente klaar te maken.
Ik heb niet over de lente schoonmaak, ik hou het bij de gezellige dingen. Die schoonmaak verteld een ander je wel iets over. 
De lente in huis halen. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Of zo makkelijk als je het wilt. Het is maar hoe je het wilt bekijken 😏
Bloemen fleuren je huis al snel op. Ga voor een kant en klaar boeket, kies een paar verschillende kleuren tulpen of haal bijvoorbeeld wat bolletjes narcissen en blauwe druiven. Ook een paar (extra) groene planten geven je al gauw het buitengevoel in huis. 
Koop wat accessoires in lente kleuren en stijl. Een ander kussenhoesje of vloerkleed maakt al een verschil. Scoor een nieuwe poster en wat nieuwe kaarten voor in de lijstjes en je haalt voor een klein bedrag flink wat nieuwe accessoires in huis. Geef alles een ander plekje en het lijk of een hele nieuwe inrichting bij elkaar geshopt hebt! 
Zin om een stapje verder gaan? Schilder 1 muur in je huis in een vrolijke of lichte lente kleur. Geloof me, het voelt gelijk alsof je de hele kamer hebt opgeknapt. 
Veel plezier!