Beezondere Halloween 🎃

Beezondere Halloween 🎃

Maak er een Beezondere Halloween van! 

Zaterdag 31 oktober is het Halloween. Hoewel dit typisch Amerikaanse feest nog niet volledig ingeburgerd is in ons land, wordt er steeds meer en meer aan gedaan. Denk aan Trick or Treat in de woonwijken, uitgebreide versieringen en grootse Halloween party's. Nou dat gaat dit jaar natuurlijk even niet op. Maar om van deze dag toch een feestje te maken, heb ik een aantal leuke ideeën voor je verzamelend om er gewoon een AWESOME Halloween van te maken!

Verkleed je gewoon in je Halloween kostuum

Het grote feest kan dan misschien wel niet plaatsvinden met veel mensen tegelijk, maar waarom zou je je niet gewoon verkleden? Trek samen met je huisgenoten je kostuum uit de kast, schmink je gezicht, versier het huis, maak die heerlijk spooky Halloween hapjes en hou het feestje gewoon klein en knus.

Kijk een spooky film

Doe de gordijnen dicht, settel je op de bank met een Halloween drankje en geniet (in je kostuum) van een (gezellig) griezelige Halloween film! Er zijn genoeg leuke films voor verschillende leeftijden. Denk aan House of Haunted Hill, Halloween, Goosebumps, Ghostbusters, Nightmare Before Christmas, Hocus Pocus tot aan Poeh’s Lollifanten Halloween voor de allerkleinsten.

Speel een Halloween spel

Eenvoudig maar leuk; Het spel Zou je liever..? In Halloween stijl natuurlijk! Het spel is ideaal omdat je het met 2 maar net zo goed met 10 personen kan spelen. Wil je met meerdere mensen spelen die niet bij jou in huis (kunnen) zijn? Maak dan gebruikt van een video-call om het spel op veilige afstand met elkaar te spelen! Om het je makkelijk te maken heb ik 30 Zou je liever.. stellingen in Halloween stijl voor je gemaakt om te spelen. Klik hier voor het spel.

Ben je met kleine(re) kinderen in huis? Dan is het spel Rol een Jack O'Lantern iets voor jullie! Het enigste wat je extra nodig hebt is een dobbelsteen. Klik hier voor het spel.

Trick or Treat

En natuurlijk last but not least: Mijn Trick or Treat Sweet Halloween Sale. Heb je helemaal geen zin in gedoe, of wil je je in alle drukte even terugtrekken en genieten van leuke kortingen? Meld je dan nu aan voor de Sweet Halloween Sale op 31 oktober. Dan kun je lekker (in Halloween kostuum) leuke items scoren voor griezelig lage prijsjes!

 

Ik hoop dat je hiermee wat leuke ideeën opgedaan hebt om er als nog een griezelig gezellige Halloween van te maken! Maak je leuke foto's? TOF! Gebruik #beezonderehalloween om jouw plezier met andere te delen😍

#blog #halloween #freebie #tipsandtricks