Zoek & vind: een Paasei met korting of shoptegoed!

Zoek & vind: een Paasei met korting of shoptegoed!

Als kind woonde ik 3 hoog en was paaseieren zoeken in de tuin niet aan de orde 🙄 Toch leek het me altijd leuk om een keer te kunnen doen. Omdat jullie niet met z’n allen bij mij in de tuin kunnen komen zoeken, en niet iedereen zin heeft om op z’n knieën in het gras naar paaseieren te zoeken heb ik een leuke zoekactie voor je in de webshop! Ik heb 6 eieren verstopt in de webshop met gratis shoptegoed en goede kortingscodes. Om ze te vinden zul je overal eens doorheen moeten scrollen en op moeten klikken!

Wat kun je winnen?

Ei 1: 1x €25,- shoptegoed - gevonden
Ei 2: 2x €17,50,- shoptegoed - beide gevonden
Ei 3: 4x €10,- shoptegoed - alle 4 gevonden
Ei 4: 25% korting op alle kaarten
Ei 5: 20% korting op alle wijntassen
Ei 6: 15% korting op alles

LET OP! Alle shoptegoeden en kortingscodes zijn te gebruiken t/m 19-04-2022, daarna is het paasfeest voorbij.

Winnend Paasei

Vind je een win ei, dan heb je één van de fijne shoptegoeden gewonnen gewonnen. Wees dan wel heel snel en doe het volgende:
Vul je winkelmandje met producten van minimaal het gewonnen shoptegoed en vul de code in bij stap 2 van de checkout. Je gevonden shoptegoed wordt dan automatisch van het bestelde bedrag afgetrokken. Om je shoptegoed te verzilveren moet je gelijk afrekenen, anders kan iemand anders die sneller is er mee vandoor gaan.

Ik hou de stand bij, hier op het blog, maar je begrijpt vast wel dat ik niet elke seconde achter de computer zit 😏 Werkt de gevonden code niet meer? Dan is iemand je helaas voor geweest, zoek dan lekker verder naar een ander ei!

Heb je een winnend Paasei gevonden, wees dan blij en laat de andere eitjes liggen voor iemand anders. Je krijgt maar één prijs per persoon, zo voorkomen we dat één iemand er met alle eieren vandoor gaat.

Kortings Paasei

Als je een kortingsei hebt gevonden, kun je de code meteen gebruiken bij je bestelling

De regels⠀⠀

• deze winactie loopt van 17-04-2022 t/m 19-04-2022⠀⠀
• er mag 1 prijs per persoon gebruikt worden
• niet geldig op reeds geplaatste bestellingen of met terugwerkende kracht
• shoptegoeden en kortingscodes zijn uitsluitend geldig op www.bee-zonder.com t/m 19-04-2022

Belangrijk om te weten⠀

Deze weggeefactie is op geen enkele manier gesponsord, onderschreven, beheerd of geassocieerd met Instagram en/of Facebook.⠀⠀
⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀