Voor jou: Gezonde Snickers muffin recept

Voor jou: Gezonde Snickers muffin recept

Vorige maand deelde ik het recept van het gezonde banana bread. Dat viel (letterlijk) in de smaak zeg 😍 En omdat ik graag blije mensen zie, deel ik vandaag nog een recept met jullie.

Dit recept is voor: Gezonde Snickers muffins ✌🏼 Snickers zijn voor mij een echte guilty pleasure. En met dit gezonde recept kan ik zonder schuldgevoel genieten. Oke je moet er natuurlijk geen 10 achter elkaar eten, maar je begrijpt wat ik bedoel 😁

Ik hoop dat jullie net zo van deze gezonde guilty pleasure genieten als ik hier 💛

Download de PDF, sla hem op, print eventueel uit en ga aan de slag!

Ook leuk om naar een vriendin te sturen 😏

Heb jij deze lekkernij gebakken? Tof! Deel dan jouw foto op social media met #beezonder 😍