BEE-ZONDER.COM  /  FEESTDAGEN INFO

Hoi! Als je hier bent gekomen dan wil jij alle ins en outs over de feestdagen weten. Ik probeer hier zo compleet mogelijk alle belangrijke en leuke informatie neer te zetten rondom Halloween, Black Friday, Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw en Nieuwjaarsdag. Denk hierbij aan uiterste besteldatums, bezorgtijden van PostNL, leuke tips en ideeën hoe je van deze toch wat gekke feestdagen dit jaar een geweldige tijd kunt maken!

Bezorging PostNL rond de feestdagen

Alle bestellingen worden via PostNL verzonden. Nu is het altijd al erg druk voor PostNL rond de feestdagen, dit jaar is het nog drukker. Sinds maart is er zo'n enorme stijging in de online aankopen dat het nu al geregeld voorkomt dat je langer dan gewend op jouw pakketje moet wachten. Veel van onze bestellingen worden verzonden als brievenpuspost. De grote posters worden altijd verstuurd als pakketpost. De tassen, toilettassen, kalenders en kaarten worden via brevenbuspost verstuurd tenzij je meerdere items neemt. Als voorbeeld: er passen maximaal 3 tassen, grote toilettassen of kalenders in een brievenbusdoos. Shop je meer, dan wordt het dus verzonden als pakketpost. In de verzendbevestiging kun je altijd teruglezen hoe ik je bestelling verzonden heb.

Ik verzend jouw bestelling meestal dezelfde dag nog maar altijd binnen 48 uur en doe natuurlijk m'n uiterste best om rond de feestdagen alle pakketjes NOG sneller in te pakken en te versturen. Om mij en jezelf te helpen kun je hieronder teruglezen wat mijn advies is als uiterlijke besteldatum per gelegenheid.

Let wel op: deze informatie is een advies en niet bindend of een garantie. Op het moment dat ik jouw pakketje verzonden heb, ligt het volledig buiten mijn macht hoe snel het op jouw deurmat ligt. Hier kun je lezen wat de verwachtingen van de bezorgtijden zijn van PostNL. Heb je iets nodig en wil je graag meer zekerheid? Neem dan even contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Wil jij dat jouw pakketje op de juiste feestdag binnen is bij de ontvanger EN niet te vroeg open gemaakt wordt? Laat jouw cadeautje dan direct naar de ontvanger versturen en bestel de GRATIS Maak mij pas open op... sticker mee. Say what?! Hier lees je er meer over.

TIP: Wil jij meer inzicht in welke post en pakketten je wanneer gaat ontvangen, of het door de brievenbus past, of je bezorgmoment wijzigen? Download dan de PostNL-app, zet je notificaties aan en je ontvangt elke update over elk pakketje met Track and Trace code. Wil je nog een stapje verder gaan? Activeer Mijn Post in de app en zie in de ochtend al welke post je vandaag in je brievenbus ontvangt. 

Wat is er wanneer?

Black Friday - 27 november
De uit Amerika overgewaaide Black Friday gekte is inmiddels in Nederland ook helemaal ingeburgerd. Ook ik heb iets leuks in petto voor deze dag! Wat het wordt, hou ik nog even geheim. Maar als je als allereerste op de hoogte wilt zijn, meld je dan hier aan.

Sinterklaas - 14 november tot en met 5 december 
Ach, wat wordt dit jaar vreemd zonder al die Sinterklaas intochten.. Ondanks dat het allemaal begrijpelijk is en ook echt nodig is, ben ik er wel even uit m'n humeur van geweest. Vorig jaar waren onze kinderen te klein om er wat van mee te krijgen, en nu kunnen we niet gaan kijken 😤 Maar, het is niet anders. Wij zetten de televisie lekker aan tijdens de landelijke intocht op 14 november, nemen er wat lekkers bij, volgen het Sinterklaasjournaal, zetten af en toe een schoentje en vullen een gezellige zak met pakjesavond op 5 december

Heb jij nou ook een (grote) schoen te vullen of een kadootje voor in de zak nodig? Bestel dan in ieder geval op tijd. PostNL geeft tot nu toe aan geen vertraging te verwachten in deze periode, maar ze hebben het nu al zo druk, dat ik er zeker niet blind op zou vertrouwen. Pakjesavond valt dit jaar op zaterdag, mijn advies is om uiterlijk woensdag 2 december te bestellen of ga langs bij een van de verkooppunten.
Alle bestellingen worden standaard leuk verpakt, maar wil je het vanuit het doosje zo in een schoen of in de zak kunnen doen, of gaat het direct naar de ontvanger? Geef dan in het opmerkingen veld aan tijdens het afrekenen welk cadeautje voor wie is, dan krijg je van mij een kant-en-klaar cadeautje, in Sinterklaas-stijl, met naamlabel opgestuurd.

Kerst - 25 & 26 december
Dé 2 dagen in het jaar dat het draait om gezellig samen zijn zullen dit jaar door velen van jullie anders gevierd (moeten) worden. Niet getreurd, want we gaan er alles aan doen om er een AWESOME Kerst van te maken met elkaar. Zo kun je bijvoorbeeld met elkaar video-gourmetten, de cadeautjes direct naar de ontvangers laten versturen en met een beetje creativiteit kun je zelfs een video-spelletje doen zonder dat het een digitaal spel is wat met een game-console moet spelen 😏  

Geef jij jezelf of iemand dit jaar een adventskalender cadeau? En wil je 10 dagen lang elke dag iets uitpakken? Bestel deze dan uiterlijk 11 december. 

Voor al jouw andere kerstcadeautjes is mijn advies; bestel ze uiterlijk vrijdag 18 december of ga langs bij een van de verkooppunten. Alle bestellingen worden standaard leuk verpakt, maar wil je het vanuit het doosje zo onder de kerstboom gooien, of gaat het direct naar de ontvanger? Geef dan in het opmerkingen veld aan tijdens het afrekenen welk cadeautje voor wie is, dan krijg je van mij een kant-en-klaar cadeautje, in Kerst-stijl, met naamlabel opgestuurd. 

Oud & Nieuw - 31 december
Ga je dit jaar knus Oud & Nieuw vieren en wil je een aardigheidje meenemen voor de gastvrouw of -heer? Mega lief van je natuurlijk! Ook al is de Kerst gekte voorbij, PostNL heeft het rond deze tijd nog enorm druk. Als je niet met lege handen aan wilt komen bestel dan uiterlijk zondag 27 december of ga langs bij een van de verkooppunten.

© 2015 - 2020 BEE-ZONDER.COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel