BEE-ZONDER.COM  /  OVER ONS

Beezonder ontwerpt en maakt producten met quotes en illustraties die je zeker weten een feel good gevoel geven! Kaarten die jou of de ontvanger aan het lachen maken. Tassen en toilettasjes met de leukste teksten. Maar ook toffe woonaccessoires, zoals posters en kalenders. Wil je je laten verrassen? Dan hebben we super leuke specials die je hart sneller laten kloppen

De creatieveling achter Beezonder ben ik, Suzanne. Ik ben opgeleid als grafisch vormgever en heb een aantal jaar geleden leren zeefdrukken. Dit, en een schop onder m’n kont, zorgde er voor dat ik in 2014 de eerste millieuvriendelijke katoenen tassen, kussenhoezen en snijplanken met mijn eigen ontwerpen drukte. Stukje bij beetje is het assortiment uitgebreid, er zijn producten bijgekomen en afgevallen en ik ben altijd zoekende naar producten om aan het assortiment toe te kunnen voegen.

Maar ik was nooit zover gekomen zonder de support en hulp van John, familie en vrienden. Zij helpen me op de evenementen waar Beezonder te vinden is, denken mee over toffe quotes en designs, geven dat steuntje in de rug als ik er een keer doorheen zit en hebben al geholpen om duizenden artikelen in te pakken!


De ambacht
Het proces van onze ontwerpen en de ambacht van het met de hand zeefdrukken is iedere keer een uitdaging. In de strijd met de computer en daarna met rakel, zeef, en ecovriendelijke inkt maak ik producten die mensen aan het lachen maken. Vaak zijn de ontwerpen een beetje rauw, stoer en soms een tikje gewaagd. Meestal digitaal ontworpen en soms met de hand getekend.

 

De materialen
Alles wat vlak is kan gezeefdrukt worden, maar textieldruk is de meest bekende vorm van zeefdruk. Vanaf het begin heb ik gekozen voor ecovriendelijke materialen. Zo koop ik alleen textiel in met een OekoTex keurmerk, papier met een FSC keurmerk en wordt er gedrukt met inkt op waterbasis wat veilig in gebruik is voor mens en milieu.


Wil je mij en Beezonder beter leren kennen? In 2017 filmde Swan Market in mijn werkplaats, de film kun je hier bekijken, je mag natuurlijk ook altijd langskomen tijdens een van de evenementen :D

© 2015 - 2021 BEE-ZONDER.COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel